na 24 uur is al te zien dat ze -een aantal dan toch- al dikker beginnen te worden
daarmee gezegd dat ze ook niet diep (genoeg) in de grond zitten/zaten. 
- padron pepers (meegenomen uit spanje)
 - peer tomaten (idem)
 - alamagro aubergines (idem) [zou goed ingelegd kunnen worden, maar moet nog een recept vinden]
 - peper picante guindilla (idem) [wij zouden spaanse pepertjes zeggen waarschijnlijk]
 - tomaten, kleine kleurige [startten verleden jaar vlot maar juni was te nat en te koud]
 - mexicaanse peper Jalapeno [verleden jaar best wel een goed succes]
 - zoete puntpaprika [zaadjes gewonnen uit een puntpaprika uit de super]
 - "bakpepers" [gewonnen van pepertjes uit spanje, daar veel op de markt en geserveerd gebakken in olijfolie] [zouden best nog wel eens lang niet rijp genoeg kunnen zijn geweest]
 
- groene selder
 - knolselder
 - kardoen [weer een keer proberen! het spaanse zaad gaf verleden jaar geen producten]
 - koolrabi
 - koolrapen
 - suikermais [verleden jaar gaf het voorzaaien binnenshuis een goede start]
 - minimais
 - asperges [ik heb weliswaar planten uitgegraven en overgezet en verleden jaar niet al te veel succes gehad met zaaien, maar toch weer geprobeerd]
 - pluksla australische gele [verleden jaar goed succes]
 - snijsla witte dunsel [verleden jaar succesvol]
 - raapstelen [verleden jaar waren ze te hoog voordat ik het in de gaten had]
 - kropsla [was verleden jaar niet zo'n succes]
 - sla romana (uit spanje meegenomen) [heb verleden jaar meerdere malen geprobeerd, binnen en buiten, in de warmte en in de koelte, maar niets geworden, kan ook aan kwaliteit zaad liggen allicht]
 - sla repolhos de tudela (uit spanje meegenomen)[een compacte soort]
 - hertshoornweegbree [gevonden in de aanbiedingsbak van de tuinsuper, nog nooit gegeten, schijnt italiaans te zijn]
 - rucola [eerder een goed succes, planten zijn opvallend winterhard]
 - spinazie breedblad
 - snijmoes
 - savooiekool
 
Geen opmerkingen:
Een reactie posten