na 24 uur is al te zien dat ze -een aantal dan toch- al dikker beginnen te worden
daarmee gezegd dat ze ook niet diep (genoeg) in de grond zitten/zaten.
- padron pepers (meegenomen uit spanje)
- peer tomaten (idem)
- alamagro aubergines (idem) [zou goed ingelegd kunnen worden, maar moet nog een recept vinden]
- peper picante guindilla (idem) [wij zouden spaanse pepertjes zeggen waarschijnlijk]
- tomaten, kleine kleurige [startten verleden jaar vlot maar juni was te nat en te koud]
- mexicaanse peper Jalapeno [verleden jaar best wel een goed succes]
- zoete puntpaprika [zaadjes gewonnen uit een puntpaprika uit de super]
- "bakpepers" [gewonnen van pepertjes uit spanje, daar veel op de markt en geserveerd gebakken in olijfolie] [zouden best nog wel eens lang niet rijp genoeg kunnen zijn geweest]
- groene selder
- knolselder
- kardoen [weer een keer proberen! het spaanse zaad gaf verleden jaar geen producten]
- koolrabi
- koolrapen
- suikermais [verleden jaar gaf het voorzaaien binnenshuis een goede start]
- minimais
- asperges [ik heb weliswaar planten uitgegraven en overgezet en verleden jaar niet al te veel succes gehad met zaaien, maar toch weer geprobeerd]
- pluksla australische gele [verleden jaar goed succes]
- snijsla witte dunsel [verleden jaar succesvol]
- raapstelen [verleden jaar waren ze te hoog voordat ik het in de gaten had]
- kropsla [was verleden jaar niet zo'n succes]
- sla romana (uit spanje meegenomen) [heb verleden jaar meerdere malen geprobeerd, binnen en buiten, in de warmte en in de koelte, maar niets geworden, kan ook aan kwaliteit zaad liggen allicht]
- sla repolhos de tudela (uit spanje meegenomen)[een compacte soort]
- hertshoornweegbree [gevonden in de aanbiedingsbak van de tuinsuper, nog nooit gegeten, schijnt italiaans te zijn]
- rucola [eerder een goed succes, planten zijn opvallend winterhard]
- spinazie breedblad
- snijmoes
- savooiekool
Geen opmerkingen:
Een reactie posten